Över 200 företag på District

Det vilar en speciell anda på Districts företagspark. Här köper man gärna produkter och tjänster av varandra, ger en klapp på axeln eller fyrar av ett leende på håll i någon av lunchrestaurangerna.

Det finns specialister av alla de slag, alla med olika målgrupper och köpare som ändå ofta hittar gemensam affär.

När du slår ner dina pålar här så hyr du inte bara en lokal, du blir en viktig del av en puttrande, sjudande och aktiv samhörighet.

  • 3 restauranger

  • 3 träningsanläggningar

Nätverka och bygg relationer

På District är det eventtätt där mingel-eventen och föreläsningarna varandra. Arrangörerna växlar, liksom antalet deltagare, ämnen och möteslokal.

Fredrik Wikingsson, Förvaringsdrott-ningen, Startup Day, UF-event, företags-frukostar, Blå Natten, skördefester är ax-plock av det som lett till nya handslag och kära återseenden tidigare.

arrow_back arrow_forward

Workspace coworking

Sitt på plats där det händer, mitt på Innovatum District i nya Byggnad 103. På Kraftstaden Workspace vill du vara för energin och det viktiga utbytet av erfarenhet och kontakter. Slå dig ner vid en skrivbordsplats eller hyr ett kontor en våning upp och dela lokaler med Science Park Startup.

Slå dig ner i vår lite lugnare lokal, ”flow”, där fokus är främsta prio. I andra ytan, ”grow”, finns det plats för fler samtal och idéverkstad. Ha ditt kontor här permanent, kom hit ibland eller varva på en plats flera kollegor emellan.

Restaurangerna

Innovation och forskning i världsklass

Visste du att Produktionstekniskt Centrum har större bredd än Kungliga Tekniska Högskolan och Chalmers tillsammans? På Innovatum District står Produktionstekniskt Centrum för en unik spets i en annars tämligen bred mix. Deras funktion och erbjudande kan vara komplext att ta till sig, därför har vi gjort ett försök att bena ut och förklara så utförligt som det går i en artikelserie. Häng på!

Tesla eller ID3:or finns att välja bland i dagsläget