Över 200 företag på District

Det vilar en speciell anda på Districts företagspark. Här köper man gärna produkter och tjänster av varandra, ger en klapp på axeln eller fyrar av ett leende på håll i någon av lunchrestaurangerna.

Det finns specialister av alla de slag, alla med olika målgrupper och köpare som ändå ofta hittar gemensam affär.

När du slår ner dina pålar här så hyr du inte bara en lokal, du blir en viktig del av en puttrande, sjudande och aktiv samhörighet.

  • 4 restauranger

  • 3 träningsanläggningar

Nätverka och bygg relationer

Under corona har det av förklarliga skäl varit uppehåll i det annars så eventtäta utbudet på District. Vanligtvis så avlöser mingel-eventen och föreläsningarna varandra. Arrangörerna växlar, liksom antalet deltagare, ämnen och möteslokal.

Fredrik Wikingsson, Förvaringsdrott-ningen, Startup Day, UF-event, företags-frukostar, Blå Natten, skördefester är ax-plock av det som lett till nya handslag och kära återseenden tidigare. Vi håller tum-marna för att detta snart är tillbaka.

arrow_back arrow_forward

Workspace coworking

Sitt på plats där det händer, mitt på Innovatum District i nya Byggnad 103. Vanligtvis, när det inte är corona, är det ett ständigt flöde av folk här.  På Workspace vill du vara för energin och det viktiga utbytet av erfarenhet och kontakter. Slå dig ner vid en skrivbordsplats eller hyr ett kontor en våning upp och dela lokaler med Science Park Startup.

Slå dig ner i vår lite lugnare lokal, ”flow”, där fokus är främsta prio. I andra ytan, ”grow”, finns det plats för fler samtal och idéverkstad. Ha ditt kontor här permanent, kom hit ibland eller varva på en plats flera kollegor emellan.

Restaurangerna

Tesla eller ID3:or finns att välja bland i dagsläget