The Meet District

På Innovatum District finns aktörer med lång erfarenhet och gedigen kunskap om hur man bäst genomför en konferens. Som kund kan du luta dig tillbaka och få en konferensupplevelse utöver det vanliga.

Har du tankar på att ordna en mässa, konsert eller föreläsning, inga problem, den formen av möten finns också på vår meritlista.

Möten i alla storlekar och former

Med utrymmen som Nova Arena, Science Center, Företagens hus, Filmsalen och Auditoriet i SAAB-museet till förfogande så är Innovatum District enormt flexibelt i sitt konferenserbjudande. Vi har haft stora aktörer som Ostron-EM, den årliga vinmässa, konserter och galor.

Du hittar även lokaler för mindre sällskap i Saab Car Museum och hos Nova Arena. Är du intresserad av lokal för pitchmöte är Kraftstaden Workspace ett ypperligt val.

Nova Arena

Hos Nova Mat och Möten hittar du konferenslokaler till små sällskap upp till sammankomster för 2 500 personer.

Saab Car Musuem

Saab Car Museum erbjuder lokaler på plats i museet, självklart med inspiration från bilproduktionens år i Trollhättan.

Science Center

Science Center erbjuder plats för både stora event och mindre konferenser mitt bland historiska inslag av järnvägsspår och tegelstenar.

26 meter fri takhöjd

I Nova Arena möts du av en storslagen lokal med 26 meter fri takhöjd, 2 464 kvm golvyta + 600 kvm i Lilla Nova. Här får det plats 2 500 besökare samtidigt, 2 200 sittande ”biobesökare”, 1 600 matgäster.