Vi är ganska så nöjda över att kunna prata om att Gourmetkorv kommer till stan. När prisbelönta restaurangkedjan tar steget utanför Göteborg och väljer Trollhättan som första platsen att etablera sig i, är det inte utan att man blir lite extra stolt över vad som är på gång till stan.

Restaurangerna i Trollhättan blir de första i franchiseformatet – de första i raden av många om ägare Malin Talcoth får som hon vill. Målet är att öppna 70 nya restauranger runt om i Sverige.

Trollhättans franchisetagare, Rebecka Gustafsson, är taggad att slå upp portarna och presentera Gourmetkorv för Trollhätteborna. ”Vi jobbar bara med råvaror av högsta kvalitet, främst i samarbete med lokala charkuterier. Korvarna har en kötthalt på 85-95% och är utan tillsatser, kryddat med smaker från hela världen.”

Nöjda signerare: Kraftstadens VD Anders Torslid, Franchisetagare Rebecka Gustafsson, Affärsutvecklare Viktor Johansson samt ägare Gourmetkorv Malin Talcoth.

Gourmetkorv kommer göra sina prisbelönta korvar tillgänglig för Trollhätteborna via sina blivande restauranger i Torgbyggnaden samt i nya kontorsfastigheten på Innovatum, byggnad 103. Öppningsdatum för båda restaurangerna är planerade till senare delen av 2020.