Eric Magassa – Every Eye Open

26 november - 22 januari, 11:00 - 16:00

Varmt välkommen till Every Eye Open i Konsthallen Trollhättan. Utställningen invigs den 26 november och pågår till och med 22 januari 2023.

Utställningen av Eric Magassa är en platsspecifik installation där Konsthallens rum tänjs och expanderar till ett utvidgat collage. Mönster, målade väggar, fotografier och collage möts och överlappar varandra för att skapa nya berättelser.

Om Eric Magassa
Eric Magassa bor och är verksam i Göteborg. Han arbetar med måleri, fotografi och collage och utforskar i sin praktik frågor om identitet, mellanförskap och dess koppling till minnen och platser. Masken är oftast en återkommande tematik, både som föremål och som gräns.

Fri entré
Det är alltid fri entré till konsthallens alla utställningar och egna aktiviteter.

Lunchvisningar
Berika lunchen extra med en visning av utställningen. Lunchvisningar sker 14 december, 4 januari och 18 januari klockan 12.30-13.00. Kostnadsfritt och ingen anmälan.

Varje år är Konsthallen Trollhättan värdar för många kulturarrangemang och visar konst av nationella, internationella och lokala samtidskonstnärer. I konsthallen kan du gå på konserter och festivaler, delta i föreläsningar och samtal, invigningar och vernissager.

Foto: Eric Magassa

Plats

Konsthallen Trollhättan
Nohabgatan 11B, Trollhättan

Har du frågor om eventet?

Konsthallen Trollhättan

konsthallen@trollhattan.se

0520-49 64 53