Tre glada kollegor motiverar varandra. I bakgrunden syns post-it-lappar

Teamledarutbildning

13 september, 09:00 - 12:00

I varje välfungerande team finns en stark teamledare. En person som lyssnar, peppar och får de medverkande att inspireras, utvecklas och sträva mot samma mål.

Vår teamledarutbildning stärker dig i din roll som teamledare och ger dig rätt verktyg för att utveckla ditt team på bästa sätt. Du får även värdefulla kunskaper inom kommunikation, presentationsteknik och konflikthantering.

Syftet med rollen som ledare är att kunna stärka ett team genom ökad effektivitet och bättre samarbete. Utbildningen ger dig alla de kunskaper som behövs för att du ska kunna hantera såväl arbetsprocesser och gruppdynamiker som problemlösning och konflikthantering i ditt team.

Under fem halvdagar varvas teori med konkreta övningar. För att du enkelt ska kunna applicera dina erfarenheter och kunskaper på verkliga situationer så kopplas utbildningens innehåll till din och övriga deltagares verklighet.

Läs mer om utbildningen på arrangörens webbplats.

Utbildningsdatum
Onsdagen den 13 september
Onsdagen den 20 september 
Onsdagen den 27 september 
Onsdagen den 4 oktober
Onsdagen den 11 oktober 

Notera att föranmälan krävs.

Målgrupp
Utbildningen vänder sig till dig som är ledare för en arbetsgrupp utan att ha personal- eller budgetansvar. Du arbetar exempelvis som teamledare, arbetsledare eller gruppledare och vill stärkas i din roll som ledare.

Du kanske vill öka din förmåga att lyssna, engagera och driva teamet framåt. Oavsett var du står i din teamledarkarriär så ger utbildningen i ledarskap dig de verktyg du behöver för att kunna hantera, motivera och engagera ett helt team.

Kostnad
Medlemspris: 12 900 kr
Ej medlem i IUC Väst: 14 900 kr

Kurspriset avser kurs och kursdokumentation, moms tillkommer.
Fika och lunch ingår i priset.

Arrangör
IUC VästPlats

IUC Väst
Nohabgatan 12B, Trollhättan

Har du frågor om eventet?

Kristina Nyström, IUC Väst

070-328 85 93