Äldre spel, datorer, tangentbord med mera på ett bord i neonljus

Spelmässa & Nördloppis

25 februari, 11:00 - 15:00

Varmt välkomna till årets Spelmässa på N3 som denna gång genomförs tillsammans med en Nördloppis i regi av Nördimperiet. Möt föreningar och utställare från området som visar upp sina verksamheter och låter er prova på en rad olika spel och roligheter.

Nytt för i år är att vi kombinerar spelmässan med Nördimperiets Nördloppis där du kan fynda en mängd olika saker. Du kan också rota igenom dina egna gömmor och se vad du inte längre behöver. Det kan vara allt från brädspel, tv-spel och Star Wars-figurer, till böcker, cosplays, eller kanske dina egna nördiga hantverk.

Detta är också en mötesplats för att träffa människor med just dina nördiga intressen, så kanske är det här du träffar dina framtida vänner eller spelkamrater? Alla är välkomna!

För dig som vill sälja på Nördloppisen
Att ha ett försäljningsbord på Nördloppisen kostar 100 kr. Är du medlem i föreningen Nördimperiet är det dock gratis. Observera begränsat antal platser! Så anmäl dig för att säkra en plats. Information om betalning skickas ut till dem som anmält sig. Det kan dröja ett par dagar, så ha lite tålamod. Vill du bara besöka spelmässan och loppisen behöver du inte anmäla dig.

Till anmälningsformulär

Arrangörer
Studiefrämjandet Fyrbodal, Nördimperiet, N3 och Trollhättan Stad

Plats

N3 på Innovatum District
Nohabgatan 15, Trollhättan

Har du frågor om eventet?

Ulrik Hedin, Studiefrämjandet

ulrik.hedin@studieframjandet.se

072-378 66 80