Linda Björck har en röd klänning och håller i en laptop. I bakgrunden en vit stenvägg med två fönster.

LinkedIn-marknadsföring som ger resultat

15 november, 09:00 - 16:00

Ta ditt företag till nästa nivå!

Linda Björck är en av Sveriges främsta LinkedIn-experter och hon ingår i en expertgrupp utvald av LinkedIn Norden. Nu erbjuder IUC Väst, i samarbete med IUC Sjuhärad, en heldags online-utbildning som leds av Linda.

I denna heldagsutbildning får du en genomgång av hur du som företag kan använda LinkedIn på bästa sätt. Under utbildningen går Linda igenom företagssidan på LinkedIn men även prata strategi. 

Du får även lära dig hur du bygger ett varumärke på LinkedIn, arbetar effektivt med marknadsföringen samt hur du jobbar med rätt innehåll för bästa effekt. Om du har en strategi för ditt företags digitala marknadsföring så ha den tillgänglig under utbildningen för uppdatering. Linda deltog nyligen på TV4 Nyhetsmorgon för att prata om LinkedIn.

Hela dagens agenda hittar du på arrangörens hemsida.

Målgrupp
För dig är ansvarig för företagets närvaro och marknadsföring på LinkedIn. 

Efter kursen
Du kommer att ha en riktigt bra förståelse för LinkedIn med kunskap om både profil, företagssida, algoritmer, innehåll och strategi. Dessutom kommer du veta vad som krävs för att du ska få ett bättre resultat – utifrån ditt, eller företagets mål med närvaron.

Kostnad
Medlemspris: 2 400 kr. Ej medlem i IUC Väst: 7 900 kr. Kurspriset avser kurs och kursdokumentation, moms tillkommer. Fika och lunch ingår.

Bra att veta
Anmälan krävs. Utbildningen är praktisk vilket innefattar flera övningar under dagen. Som bevis på att du gått en utbildning hos IUC Väst får du alltid ett kursintyg.

Arrangör
IUC Väst

IUC Väst är en del av IUC Sverige, en nationell resurs för ökad konkurrenskraft i svensk industri.

Plats

Online

Har du frågor om eventet?

Ann-Charlotte Karlsson, IUC Väst

ann-charlotte.karlsson@iucvast.se

073-082 71 00