1900-talet x 3 med Göta Pianotrio

15 januari, 16:00 - 18:00

Göta Pianotrio består av Clara Lindström violin, Elisabeth Nilsson cello och Ruxanda Efros piano. Söndag 15 januari kommer de till Konsthallen Trollhättan.

Programmet, som de kallar ”1900-talet x 3”, innehåller musik av tre helt skilda tonsättare som alla verkade under 1900-talet – Wilhelm Stenhammar, Dmitrij Sjostakovitj och Ástor Piazzolla.

De har musicerat tillsammans sedan 2018, då alla studerade vid Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. Nu studerar de på Masternivå och frilansar parallellt med sina studier.

Clara vikarierar regelbundet på Norrlandsoperan och är en engagerad medlem i Skallsjö Sommarorkester. Elisabeth har spelat med Göteborgs Symfoniker och vid Göteborgsoperan. År 2020 var hon ensam mottagare av Guido Vecchi-stipendiet. Ruxanda har deltagit i Nordic Song Festival i Trollhättan och är en mycket efterfrågad ackompanjatör.

Biljetter
200 kronor (medlem i Trollhättans konsertförening 150 kronor). Förköp hos Konfekthörnan i Trollhättan, telefon 0520-580155. Överblivna biljetter säljs i entrén till konsthallen på konsertdagen. Betalning med Swish eller med ett inbetalningskort. Inga kontanter.

Se aktuell information på trollhattanskonsertforening.se

Arrangör
Trollhättans konsertförening

Plats

Konsthallen Trollhättan
Nohabgatan 11 B, Trollhättan

Har du frågor om eventet?

Trollhättans Konsertförening

info@trollhattanskonsertforening.se