Hello Innovatum District

22 april, 11:00 - 16:00

Hej, hallå, hello säger Innovatum District! Vi vill bjuda in dig att uppleva en bubblande plats av förstklassiga besöksmål, företagande i framkant och roliga happenings och framträdanden.

Boka in lördag 22 april i kalendern redan nu! Det blir en fartfylld dag för allmänheten, späckade med aktiviteter för vuxna som barn.

Tillsammans med Trollhättans Stad, Konsthallen Trollhättan, Saab Car Museum, Innovatum Science Center och N3 öppnar vi upp våra dörrar och bjuder in till en händelserik lördag. Det blir bland annat MTB-show med eliten i freestyle, prova-på-cirkus, historisk rundvandring, konst, klassiska Saab-bilar, musik- och dansuppvisningar och mycket mer.

Avgiftsfritt
Fri entré!

Hela programmet
Se Hello Innovatum District programsida

Arrangörer
Kraftstaden, Trollhättans Stad, Innovatum Science Center,
Saab Car Museum, Konsthallen Trollhättan och N3.

Vår samlade tanke med dagen är att få visa upp vilket guldkorn vi verkar på – en av Sveriges främsta mötesplatser och ledande utvecklingscentrum. Vi vill kunna erbjuda alla möjligheten att få uppleva det bubblande sammanhang med framtidens produkter och idéer, besöksmål och aktiviteter som finns här på Innovatum District. Ett upplevelsecenter av rang helt enkelt.

Plats

Innovatum District

Har du frågor om eventet?

info@innovatumdistrict.se