Crash Course: SEO

27 september, 12:00 - 13:00

Hur kan du arbeta med sökmotoroptimering?

Den 27 september är du välkommen till en crash course i SEO på Innovatum Science Park. Under en lunchföreläsning får du introduktion i hur sökmotoroptimering, även kallat SEO, fungerar och hur du kan börja arbeta med det.

Vi lyssnar till Jonathan Svensson som har drivit flera internetbolag och startups och de senaste åren har han jobbat väldigt djupgående med SEO & Growthacking.

De som står bakom en sökmotor vill i allmänhet att sökresultaten ska vara så relevanta som möjligt för dem som söker på en viss fras samtidigt som webbplatsägare å andra sidan vill ha relevanta besökare till sina webbplatser. Sökmotorernas algoritmer utvecklas ständigt i syfte att förbättra sökresultatens relevans medan webbplatsägarna försöker att finna och implementera metoder för sökmotoroptimering. Allt för att göra så deras webbsidor uppfattas av algoritmerna som mer relevanta.

Under lunchen delar Jonathan med sig av bland annat:

  • Grundläggande förståelse och vad du ska tänka på från början när du bygger ditt bolag.
  • Olika sätt att använda SEO
  • I vilka lägen är det värt att satsa på SEO och när är det INTE det!
  • Success case

Anmälan och lunch
Kostnadsfri föreläsning. Vi bjuder på en enklare vegetarisk lunch till dig som anmäler dig senast 26 september kl 12. Ange eventuell specialkost i anmälan. Klicka här för att anmäla dig!

Plats

Loungen på Innovatum Science Park

Har du frågor om eventet?

Henrik Wallin Perez

henrik.wallin-perez@innovatum.se

073-929 95 55