Logotyp och text "Brittas Salong" på enfärgad bakgrund.

Brittas Salong med Pär Johansson

9 mars, 15:00 - 17:00

Välkommen till Brittas Salong – 9 mars med föreläsare Pär Johansson

Brittas Salong är en mötesplats som riktar sig till dig över 60 år och har lämnat yrkeslivet bakom dig. Arrangemanget startar med Afternoon Tea, bestående av en uppsjö av godsaker, innan namnkunniga föreläsare intar scenen.

Välkommen att inspireras av spännande föreläsare och få nya perspektiv på livet och vardagen. Känn dig varmt välkommen och vänta inte med att boka, platserna är begränsade.

Brittas Salong, som arrangeras av Svenska Kyrkan i Trollhättan och finansieras av Britta Lundqvists Stiftelse, är en mötesplats där det alltid finns trevliga människor och spännande föreläsare, som gjort olika resor i livet.

Om Pär Johansson
Initiativtagare och ledare för Glada Hudikteatern. Teatergruppen har gjort stor succé med utsålda turnéer i Sverige, långfilmer och framträdanden i New York.

Pär Johanssons föreläsning handlar om att bli sedd, vara behövd och bli uppskattad för den man är. Ingenting är omöjligt bara man tror på människor och ger dem en chans att utvecklas.

Pär har hyllats för sitt arbete med att skapa ett öppnare samhälle och bland annat fått ta emot Kungens medalj, Astrid Lindgrens Världs Pris och utsetts till Årets Eldsjäl vid Svenska hjältar-galan. Han har sommarpratat i P1 och gästat såväl Skavlan som Allsång på skansen. 

Vem kan anmäla sig?
Evenemanget riktar sig till dig över 60 år som har lämnat yrkeslivet bakom dig.

Anmälan
Anmälan öppnar 3 februari och görs via länken nedan.

Biljettpris
75 kr inkl Afternoon Tea

Arrangör
Svenska kyrkan i Trollhättan och finansieras av Britta Lundqvists Stiftelse.

Plats

NOVA Mat och Möten konferens
Åkersjövägen 10

Har du frågor om eventet?

Svenska kyrkan

trollhattan.brittassalong@svenskakyrkan.se

0520-47 29 00