Brittas Salong med Louise Hoffsten

14 september, 15:00 - 17:00

Brittas Salong är en mötesplats som riktar sig till dig över 60 år och har lämnat yrkeslivet bakom dig. Arrangemanget startar med Afternoon Tea, bestående av en uppsjö av godsaker, som följs av namnkunniga föreläsare.

Välkommen att inspireras av spännande föreläsare och få nya perspektiv på livet och vardagen. Känn dig varmt välkommen och vänta inte med att boka, platserna är begränsade.

Louise Hoffsten
Först ut i höst är den fantastiska artisten Louise Hoffsten. Hon berättar om sin karriär, delar med sig av sin livslust och sina tankar kring hur hon hanterar vardagen och livet som en av Sveriges främsta bluessångerskor efter att ha drabbats av MS för 27 år sedan. Hon har blivit en mästare i att ta vara på vardagens ögonblick av lycka.

Louise har genom åren bland annat hyllats med Karamelodikt-stipendiet, Grammis och Rockbjörnen. Hon har även utnämnts till hedersdoktor vid Linköpings Universitet. I boken “En näve grus” berättar hon om vad det innebär att leva med en kronisk sjukdom.

Vem kan anmäla sig?
Evenemanget riktar sig till dig över 60 år som har lämnat yrkeslivet bakom dig.

Biljettpris
110 kr inklusive Afternoon Tea.

Anmälan
Evenemanget den 14 september med Louise Hoffsten är just nu fullbokat, men du kan ställa dig på väntelista.

Arrangör
Svenska kyrkan i Trollhättan och finansieras av Britta Lundqvists Stiftelse.

Brittas Salong, som arrangeras av Svenska Kyrkan i Trollhättan och finansieras av Britta Lundqvists Stiftelse, är en mötesplats där det alltid finns trevliga människor och spännande föreläsare, som gjort olika resor i livet. Bild: Svenska kyrkan


Plats

Lilla NOVA arena
Nohabgatan 21, Trollhättan

Har du frågor om eventet?

Svenska kyrkan Trollhättan

trollhattan.brittassalong@svenskakyrkan.se

0520-47 29 00