Logotyp och text "Brittas Salong" på enfärgad bakgrund.

Brittas Salong med Anna Bennich

20 april, 15:00 - 17:00

Välkommen till Brittas Salong – 20 april med leg psykologen och författaren Anna Bennich

Brittas Salong är en mötesplats som riktar sig till dig över 60 år och har lämnat yrkeslivet bakom dig. Arrangemanget startar med Afternoon Tea, bestående av en uppsjö av godsaker, innan namnkunniga föreläsare intar scenen.

Välkommen att inspireras av spännande föreläsare och få nya perspektiv på livet och vardagen. Känn dig varmt välkommen och vänta inte med att boka, platserna är begränsade.

Brittas Salong, som arrangeras av Svenska Kyrkan i Trollhättan och finansieras av Britta Lundqvists Stiftelse, är en mötesplats där det alltid finns trevliga människor och spännande föreläsare, som gjort olika resor i livet.

Om Anna Bennich
Anna Bennich har lång erfarenhet av att möta människor som drabbats av stress, ångest och ensamhet, men hon jobbar också med relationer, ledarskap och livsstilsfrågor. Hon har bland annat skrivit de uppmärksammade böckerna ”Sjukt stressad – en liten handbok i att hantera stress i vardagen” och ”Att vinna över ensamheten”.

Utöver att hon är återkommande expert i bland annat TV4:s Nyhetsmorgon och P1:s Kropp & Själ är hon också skribent i Dagens Nyheters Insidan, tidskriften MåBra och flera andra sammanhang. På ett vardagsnära och ofta humoristiskt sätt beskriver Anna psykologisk kunskap så att alla förstår. Hon hamnade också på magasinet Resumés lista över Årets Superkommunikatörer i Sverige 2019.

Vem kan anmäla sig?
Evenemanget riktar sig till dig över 60 år som har lämnat yrkeslivet bakom dig.

Biljettpris
75 kr inkl Afternoon Tea

Anmälan
Anmälan öppnar 10 mars och görs via länken nedan.

Arrangör
Svenska kyrkan i Trollhättan och finansieras av Britta Lundqvists Stiftelse.

Plats

NOVA Mat och Möten konferens
Åkersjövägen 10

Har du frågor om eventet?

Svenska kyrkan

trollhattan.brittassalong@svenskakyrkan.se

0520-47 29 00