AW och Framtidsspaning med NomoFomo

11 november, 14:00 - 18:00

NomoFomo: Hur ser världen ut om 27 år?

Året är 2049. De flesta bor i städer, en tredjedel i öknen. Robotarna och artificiell intelligens har förändrat samhället från grunden. 40% av dagens jobb har automatiserats och dina Ray-Bans augmented reality-funktion förvandlar misslyckade Tinder-dejter till spöken. Den fysiska världen har smält samman med den digitala. Allt är ett. Vägen dit har redan inletts.

I dag – år 2022 – snurrar världen snabbare än någonsin. 41% av världens alla arbetare överväger att säga upp sig – och nästan varannan har planer på att byta bransch. Det går inte en dag utan att en ny dramatisk forskningsrapport om framtidens arbetsmarknad sköljer över oss. Så vad är det egentligen som väntar runt hörnet?

Mediepionjären Nicklas Hermansson driver omvärldstjänsten NomoFomo (No More of Missing Out) och är framtidsspanare i SVT, tidningarna Chef och Dagens Media, samt i en av Sveriges största nyhetspoddar; ”The Daily Messiah”. Därför har han synat närmare en miljon nyheter, trender, studier och uppfinningar för att förstå vart världen är på väg – och nu vill han dela med sig av guldkornen till dig.

Välkommen till oss på Innovatum Science Park den 11 november för en inspirerande och underhållande eftermiddag! Direkt efter föreläsning och inspirationen från några av våra bolag bjuder vi på AW där du kan mingla vidare med startup bolag, affärscoacher och entreprenörer.  Meddela direkt i anmälan om du kommer delta på After Worken.

Anmälan
Begränsat antal platser, först till kvarn.
Till anmälan

Schema för eftermiddagen
14.00-14.30: Fika och Mingel
14.30-15.30: Framtidsspaning med Niklas Hemransson
15.30-16.00: Lärdomar och tips från tre bolag som gått igenom hela processen!
16.00-18.00: After Work

Arrangör
Innovatum Science Park

Plats

Loungen hos Innovatum Science Park
Nohabgatan 14, Trollhättan

Har du frågor om eventet?

Henrik Wallin Pérez

henrik.wallin-perez@innovatum.se